Administratie & Support

Administratie Support
SIMPEL EN MAKKELIJK ADMINISTREREN


Extendiz biedt ondersteunende diensten aan uw administratieve organisatie. Hiervoor werken wij samen met de virtueel assistenten van VA Buro. Administreren (bank en inboeken), factureren en offreren kan geheel aan ons uitbesteed worden, maar kunt u ook zelf doen.

Omdat de administratiepakketten tegenwoordig dermate eenvoudig werken kunt u heel veel zelf. Wij laten u hiermee kennismaken en hopen dat u ook voor dit gemak kiest. Het belangrijkste voordeel voor u zit hem in het feit dat uw administratie up-to-date is en overal online te raadplegen is. Uw financiële stuurinformatie is hiermee goed geregeld, wat een must is voor bedrijfsoptimalisatie.

Wij helpen u bij de eenmalige inrichting en het verder periodiek (in overleg) bijwerken van de administratie. Daarmee is alles online/digitaal geborgd en is de btw-aangifte nog slechts een simpele handeling. Ondersteuning door ons kan ook tijdelijk via detachering geregeld worden om eventuele achterstanden weg te werken, maar ook in geval van uitvallen van uw personeel door bijvoorbeeld ontslag. Naast de dagelijkse administratieve werkzaamheden kunnen ook uw jaarlijkse fiscale zaken zoals VPB -en IB-aangifte opgepakt worden.

TIPS & TRICKS VOOR NIKS


Bij ons kunt u altijd even terecht voor een korte vraag zonder dat de teller gaat lopen. Kleine vragen en keuzes kunnen soms grotere impact hebben op u of uw onderneming dan gedacht. Stel uw vragen daarom gerust vooraf in plaats van achteraf of te laat. Het is voor ons een kleine moeite. Heeft u vragen? Mail dan naar admin@extendiz.nl.

Administratie Support
Tijd is kostbaar
Een gerust gevoel onbetaalbaar

Wilt u weten wat Extendiz voor uw onderneming kan betekenen? Meer informatie ontvangen? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?

FOCUS AREAS

  • (Online) administratie & back-up

  • (Online) ondersteuning & service

  • Detachering

  • Stuurinformatie

  • Jaarcijfers, btw-aangifte, vpb- & ib-aangifte

Administratie support
Extendiz is social
Adres
De Langeloop 12e
1742 PB Schagen
Contact
Telefoon: 06 46 205 580