Investeren en financieren

Investeren en financieren
ELKE INVESTERING VRAAGT EEN PASSENDE FINANCIERING


Kapitaal is van essentieel belang om te kunnen ondernemen. Wij begeleiden ondernemers bij aankoop-, investerings-, en financieringstrajecten. Wij zien toe op de correcte toepassing van de formele en zakelijke kant bij dit soort vraagstukken. Extendiz ondersteunt u bij de optimalisatie van uw financieringsstructuur. Denk aan de verhouding eigen vermogen tot vreemd- en risicodragend vermogen of het verbeteren van uw werkkapitaal positie. Wij beschikken over ingangen bij de diverse grootbanken en alternatieve financieringsinstanties, waaronder ook private investors, maar ook crowdfunding in samenwerking met Collin Crowdfund.

Wij bieden financieel maatwerk, afstemming van de financieringsbronnen(funding) en af te geven zekerheden. Onze jarenlange bancaire ervaring maakt dat u door vergelijking van alternatieven deze kunt afwegen en de beste deal krijgt passend bij uw financieringsbehoefte.

AANDACHTPUNTEN BIJ FINANCIEREN


Investeringsplan en financieringsplan compleet opgezet waarbij rendement van de investering goed naar voren komt. De financiering goed inpasbaar is op de huidige, eventueel direct aan te passen financieringsstructuur.

Door een financieringsvoorstel bij meerdere aanbieders neer te leggen kan beter vergelijk worden gemaakt over de rentetarieven, afsluitkosten en voorwaarden. Voorwaarden zoals persoonlijke borgstelling en/of hoofdelijke aansprakelijkheid van u zelf of van andere entiteiten binnen de groep zijn veelal bespreekbaar en onderhandelbaar. Dit geldt ook voor gevraagde zekerheden, hypotheekstelling en verpandingen.

Vervolgens wordt gekeken naar andere niet materiële zekerheden zoals covenants en overige afspraken en voorwaarden.

Kantoor Extendiz
Moeilijke financiële situatie?
Wij staan voor u klaar!

Wilt u weten wat Extendiz voor uw onderneming kan betekenen? Meer informatie ontvangen? Of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?

FOCUS AREAS

  • Investment finance

  • Werkkapitaal

  • Kredietvoorwaarden, covenants, terms and conditions

  • Rente percentage vergelijken, tariefstelling

  • Private equity, alternatieve funding

Icoon Extendiz oranje
Extendiz is social
Adres
De Langeloop 12e
1742 PB Schagen
Contact
Telefoon: 06 46 205 580