MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN EXTENDIZ


Extendiz Business Support is in 2008 opgericht. De combinatie van bancaire en bedrijfskundige ervaring maakt extendiz inmiddels een vertouwd adres voor vele ondernemers. Extendiz Business Support is succesvol en neemt geen genoegen met halve maatregelen. U schakelt ons in om eerlijke feedback te krijgen, juist omdat dat uw belang dient. Wij zijn er voor u om u te begeleiden bij bancaire en bedrijfskundige vraagstukken maar ook om u praktische- en uitvoerbare oplossingen te bieden.

Wij zijn u van dienst met diverse specialisten die, afhankelijk van de klantvraag en behoefte kunnen worden ingeschakeld. Er een uitgebreid netwerk aan specialisten aanwezig die elk weer op hun specialisme bijdragen om de klantvraag op de desbetreffende deelgebieden gericht op te pakken. Te denken valt aan accountants, fiscalisten, notarissen en advocaten. Als financieel- en bedrijfskundig expert houden wij voor u de regie binnen de trajecten om de gestelde doelen daadwerkelijk te realiseren op de meest efficiente (vaak goedkoopste) wijze.

Jeroen Burger

JEROEN BURGER

Founder en adviseur

Van huis uit binnen een ondernemersgezin opgegroeid. Na mijn studie bedrijfskunde, financieel economisch management, ben ik aan de slag gegaan in de bancaire sector, zakelijke krediet advisering. Met deze jarenlange bancaire ervaring als basis, ben ik sinds 2008 actief als ondernemer en financieel- en bedrijfskundig adviseur zowel binnen het MKB als Agribusiness (tuinbouw).  

VA Buro

KIM LUITJES & MONIQUE BURGER

Founders en virtual managers VA Buro

Extendiz maakt gebruik van Va Buro. VA Buro neemt veel werk uit handen voor ondernemers die de focus beter of liever op andere gebieden willen leggen dan de interne (noodzakelijke) rompslomp. Dit kan o.a. zijn; registraties, administraties of online zaken (websites, teksten etc).
We zitten vol energie en stropen onze mouwen graag voor u op! Of het nu een grote of kleine klus is, een standaard aantal uur per week of dat u iemand zoekt op flexibele basis; wij denken met u mee. VA Buro biedt u een team van experts op afstand, van online marketeer tot projectcoördinator.

ONZE WERKWIJZE


Extendiz is gespecialiseerd in begeleiding van ondernemingen die financieel niet lopen zoals die zouden moeten lopen. Met onze jarenlange ervaring op gebied van bedrijfskundige advisering en bancaire "Bijzonder beheer" ervaring zijn wij bij uitstek de partij voor vrijwel elke financieel of strategisch vraagstuk.

Onze manier van werken kunt u het beste omschrijven als nuchter en ondernemend. Dit resulteert in een praktisch en bruikbaar actieplan tegen minimale kosten en waarbij gedurende het proces niet nagelaten wordt om de “quick wins” direct door te voeren.

Samenwerken?
Extendiz is social
Adres
De Langeloop 12e
1742 PB Schagen
Contact
Telefoon: 06 46 205 580